ENSOR
PAVÉ
Ambachtelijke boerderijkaas met een rijk en vol smaakpalet. Gemaakt in de Moeren van melk van koeien die grazen op weiden 3 meter onder de zeespiegel, wat extra bijdraagt aan dit smaakpalet.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, dierlijk stremsel, fermenten.
Dier
Melktype
Bewaartemperatuur
Streefhoudbaarheid
Minimum houdbaarheid
Koe
Gepasteuriseerde melk
Max. 7°C
20 Dagen
10 Dagen
Culinaire Combinaties:
Zo Serveer je Ensor Pavé
Brood en Crackers:
Combineer met donker roggebrood, zuurdesembrood en hartige crackers zoals rozemarijncrackers.
Fruit:
Serveer met druiven, peren of vrijgen (vers of gedroogd).
Noten:
Voeg walnoten, pecannoten en geroosterde hazelnoten toe voor extra crunch en smaak.
Honing en Jam:
Een beetje honing, abrikozenjam of perenchutney past er uitstekend bij.
Wijn:
Combineer met een pinot noir, een gewürztraminer of een droge cider.